Ha öltözőt kíván berendezni, az egészet ránk bízhatja!


Nemcsak az egyedülállóan innovatív ECOLockers öltözőszekrénnyel állunk rendelkezésére: kínálatunkban mindent megtalál, ami egy öltözőhöz szükséges. Az általunk szállított öltözőkabinok, padok, tárolók, és egyéb öltöző berendezésekkel öltözőjét teljes körűen berendezheti a legmagasabb minőségi és szolgáltatási színvonalnak megfelelően.

Az ECOLockers öltözőszekrényeket már meglévő vagy kialakítandó beléptető rendszeréhez igazított zárrendszerrel, minden forgalomban lévő kulcsos, érmebedobós és elektronikus szekrényzárral tudjuk szállítani!


Bízza ránk a tervezést és a telepítést is!


Szakembereink nagy tapasztalattal rendelkeznek az öltözők kialakításában. Ez a szakmai know-how nem áll rendelkezésre egy általános tervező cégnél, hiszen az öltözőkkel szembeni ergonómiai, logisztikai és biztonsági elvárások speciális területet jelentenek. Mi ebben otthon vagyunk. Öltözője berendezését alaprajz, vagy helyszíni felmérés alapján a legoptimálisabb módon tervezzük meg, figyelembe véve az összes olyan használati tényezőt, melyet tapasztalat hiányában más tervezési szakember nem is tud szem előtt tartani.Öltözők teljes körű berendezése - öltözőpad Öltözők teljes körű berendezése - öltözőpad

BITT minőség az ECOLockers öltözőszekrény családnál is

Cégünk saját tulajdonú telephelyen közel 1300m2-es gyártó- és logisztikai támogató csarnokban, a lemezmegmunkálás terén a legkorszerűbb szerszámgépek segítségével gyártja az Ön igényeire szabott ECOLockers öltözőszekrény családot. A kifogástalan minőség őrzője az először 1998-ban auditált, és azóta fenntartott ISO 9001 minőségbiztosítási rendszer. A gyártás KMD rendszerű termelésirányítási szoftver felügyelete alatt történik. A korszerű gyártástechnológiát felkészült és tapasztalt szakembergárda egészíti ki. A felületkezelést erre szakosodott cég végzi telephelyünkön biztosítva az Ön megelégedettségét.

BITT Technology-H Kft.

  • 2885 Bakonybánk
  • Bánki Donát Iparterület
  • Telefon: +36-34 / 359-893
  • Fax: +36-34 / 359-938
  • E-mail: info@bbitt.hu

Minden jog fenntartva. 2011. BITT Technology-H Kft.