A BITT minőséget a legkorszerűbb szerszámgépeken, a szoftveres gyártásirányítási rendszeren, a tapasztalt, magasan képzett szakembergárdán és a minőségbiztosítási rendszeren túl tesztekkel is alátámasztjuk, mert a minőség a legjobb ajánlólevél. Az ECOLockers öltözőszekrényt két terhelési tesztnek vetettük alá, melyeken kiváló eredménnyel szerepeltek.


Extrém használati teszt


Az ajtó erőteljes becsapásával (8 m/s2 gyorsulás, 1 kg-os teherrel) tesztelve 10.000 x becsapott ajtón, vagy zsanéron szemrevételezéssel elváltozás nem állapítható meg.

Ajtófeszítés teszt


A fémpanelből készült ajtó 1100 N kifeszítő erővel terhelhető roncsolásig.

Konkurens bútorlapból gyártott szekrények nem rendelkeznek tartóssági teszt eredménnyel!


BITT minőség az ECOLockers öltözőszekrény családnál is

Cégünk saját tulajdonú telephelyen közel 1300m2-es gyártó- és logisztikai támogató csarnokban, a lemezmegmunkálás terén a legkorszerűbb szerszámgépek segítségével gyártja az Ön igényeire szabott ECOLockers öltözőszekrény családot. A kifogástalan minőség őrzője az először 1998-ban auditált, és azóta fenntartott ISO 9001 minőségbiztosítási rendszer. A gyártás KMD rendszerű termelésirányítási szoftver felügyelete alatt történik. A korszerű gyártástechnológiát felkészült és tapasztalt szakembergárda egészíti ki. A felületkezelést erre szakosodott cég végzi telephelyünkön biztosítva az Ön megelégedettségét.

BITT Technology-H Kft.

  • 2885 Bakonybánk
  • Bánki Donát Iparterület
  • Telefon: +36-34 / 359-893
  • Fax: +36-34 / 359-938
  • E-mail: info@bbitt.hu

Minden jog fenntartva. 2011. BITT Technology-H Kft.